Ikkunamarkiisit

kkunan ulkopuolelle asennettava markiisi suojaa kaikkein tehokkaimmin auringon lämpösäteilyltä. Ikkunamarkiisi estää lämpösäteilyä jopa kaksi kertaa paremmin kuin perinteinen rullaverho tai sälekaihdin. Markiisi suojaa kuumuudelta ja haalistumiselta myös kodin pintoja ja tekstiilejä.

Ulkopuolelle asennettavat ikkunamarkiisit sopivat erityisen hyvin liiketiloihin ja asuinrakennuksiin, joissa on jäähdyttävä ilmanvaihto. Jäähdytys voi kuluttaa lähes yhtä paljon energiaa kuin lämmittäminen, ja ikkunamarkiisien avulla jäähdytyksen energiantarve voi laskea jopa 90 %!

Ikkunamarkiisin energiasäästöt tuntuvat myös talvella. Ikkunamarkiisi estää lämpöä säteilemästä ulos, ja lämmityksen tarve vähenee. Ikkunamarkiisit ovat edullisin ja vaivattomin tapa vaikuttaa kodin tai liikehuoneiston energiankulutukseen ja viihtyisyyteen.

Tamar Optima -ikkunamarkiisi

Sulavalinjainen Optima-ikkunamarkiisi pitää sisätilat miellyttävän viileinä kuumimpinakin kesäpäivinä. Optiman kangas on suojassa alumiinikasetin sisällä, mikä pidentää markiisin käyttöikää ja pitää kankaan värit hehkuvina. Tuulisilla paikoilla markiisi voidaan varustaa kaasusivuvarsilla.
Tamar-ikkunamarkiisit valmistetaan ikkuna ikkunalta mittatilaustyönä.
  • Markiisit toimitetaan valmiiksi asennettuina.
  • Lukemattomia värivaihtoehtoja.
  • Saatavana kasetti- ja avoversiona.
  • Toimitetaan nauha-, veivi- tai moottorikäyttöisenä.

Somfy-ajastinautomatiikan avulla ikkunamarkiisia voidaan ajastaa tai kauko-ohjata aurinko-, tuuli- ja sadeolosuhteiden mukaan.