Plisee-kaihtimet

Plisee-kaihtimet

Pliseekaihdin on kankaasta valmistettavia vekkikaihdin. Pliseekaihtimet ovat nykyaikaisempi vaihtoehto perinteisille rulla- ja sälekaihtimille. Pliseekaihtimilla on helppo säädellä kauniisti luonnonvaloa. Erivärisillä kankailla ja erilaisella läpinäkyvyydellä pliseekaihtimet heijastavat ja kuultavat auringonsäteitä juuri halutulla tavalla. Plisee-vekkikaihtimet voidaan valmistaa täysin kohteen mukaan ja ne soveltuvat sekä yksityisiin että julkisiin tiloihin.

Erilaiset pliseekankaat läpäisevät auringonvalon hillitysti ja tyylikkäästi. Laajasta kangasvalikoimasta löytyvät sisustukseen sopivat värit sekä puolipimentävät ja täysin pimentävät vaihtoehdot. Myös julkisiin tiloihin vaadittavat palosuojatut kankaat kuuluvat laajaan valikoimaamme. Mallistossa on lisäksi kennorakenteisia ontelokankaita, joissa auringonvalo kuultaa läpi aivan uudella kauniilla tavalla. Nämä ns. Duette-kankaista valmistetut pliseekaihtimet voidaan tehdä myös täysin pimentävinä versioina, sillä kennorakenteensa ansiosta kankaaseen ei jää näkyviin narureikiä, joista aurinko paistaisi.

PliseekaihtimetPliseekaihdin voidaan valmistaa ylhäältä alas, alhaalta ylös tai molempiin suuntiin laskostuvaksi. Erinomaisen avaus- ja sulkumekanismin ansiosta pliseekaihtimet sopivat kohteisiin, joissa halutaan samanaikaisesti nauttia luonnonvalosta ja pitää myös osittaista näkösuojaa.  Plisee-kangasvekkikaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan. Plisee-kangasvekkikaihdin on helppo asentaa ja se vie vähän tilaa. Lisäksi vekkikaihdin on vesipestävä ja erittäin helppohoitoinen.

Pliseekaihtimet sopivat pliseekaihtimet, kangaskaihdinmyös erinomaisesti kalteville pinnoille ja erikoisen muotoisiin valoaukkoihin, kuten esimerkiksi kolmion mallisiin ikkunoihin. Useimmat Plisee-vekkikaihtimet voidaan myös valmistaa sähkökäyttöisiksi, jolloin vekkiverhon säätäminen on helppoa ja onnistuu korkeallakin sijaitsevissa ikkunoissa.

Pliseekaihtimet voidaan tehdä myös moottoroituina. Sähkökäyttöiset kaihtimet voidaan ohjata joko kaukosäätimellä tai kytkimellä. Lue lisää vekkikaihdin moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.