Parvekekaihtimet

Meiltä saat laadukkaat ja kestävät parvekekaihtimet. Valikoimaamme kuuluu sekä Tamar Skyline -parvekekaihtimia että Visor kaihtimia.

Kerromme mielellämme lisää tuotevalikoimastamme – ota yhteyttä

Tamar Skyline -parvekekaihdin sopii Suomen sääolosuhteisiin

Tamar Skyline -parvekekaihdin sopii niin lasitetuille parvekkeille kuin terasseillekin. Kaihtimen voit vetää kätevästi alas ja liukukiskon avulla voit siirrellä sitä myös sivusuunnassa. 

Värinkestoltaan huippuluokkaa olevan kankaan voit valita talosi julkisivun väriin sopivaksi. Kankaita löytyy niin vaaleissa kuin tummissakin värisävyissä. 

 

Tamar Skyline -parvekekaihdin sopii erinomaisesti Suomen vaativiin sääolosuhteisiin, sillä sen mekaaniset osat ovat säänkestävää muovia ja ruostumatonta terästä. Lue lisää täältä.

Visor kaihdin parantaa asuntosi energiatehokkuutta

Suomessa aitona käsityönä valmistettu Visor kaihdin kestää niin paahtavaa hellettä kuin talvipakkasiakin. Kaihtimissa voidaan käyttää joko läpikuultavia tai peittäviä kankaita toiveidesi mukaan. Visor kaihdin vähentää myös ilmastoinnin tarvetta ja on siten hyvä keino parantaa asuntosi energiatehokkuutta. Kaihdin viilentää sopivasti sisälämpötilaa kesähelteillä. Visor kaihdin on myös helppo asentaa ja puhdistaa. Lue lisää täältä

inGlazia® – aurinkosuojasysteemit lasitetuille parvekkeille ja terasseille

inGlazia sälekaihtimet on suunniteltu parvekelasitukseen ja niiden säänkestävät komponentit varmistavat tuotteen pitkäikäisyyden. Kaihtimien kiinnityksessä voidaan käyttää kiinnikkeitä tai Tesa® ACX plus -teippiä, joka takaa visuaalisesti siistin ulkonäön ilman kiinnikkeiden aiheuttamia värisävyeroja, sekä estää verhon sivuttaissuuntaisen liikkumisen lasipaneeleita liikuteltaessa. Voit lukea lisää inGlazia sälekaihtimista täältä.

Olemme valtuutettu Visor jälleenmyyjä 

Olemme valtuutettu Visor jälleenmyyjä ja kerromme mielellämme lisää Visor brändistä. Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavaa tietoa Visor tuotteista ja niiden käytettävyydestä. Markkinoimme ja myymme ainutlaatuisia Visor tuotteita asiantuntijuudellamme ja hyvällä ammattiylpeydellämme.