Kaihdinmoottorit ja Automatiikat

Terassimarkiisin moottorointi

Liikettä elämään!

Somfyn sähkökäyttöisellä terassimarkiisilla saat kaiken irti ulkotiloista kaikkina vuodenaikoina. Markiisivarusteiden laajassa valikoimassamme on sääantureita, lämmitys- ja valaistuslaitteita, joten voit rentoutua raittiissa ilmassa säästä riippumatta. Kaukosäätimillä voit käyttää kaikkia moottoroituja ratkaisuja vain napin painalluksella.

Miksi markiisit pitäisi moottoroida?

Jos olet miettimässä terassimarkiisin asentamista, silloin sinun pitäisi harkita moottoroitua ratkaisua. Jos sinulla on jo veivikäyttöinen markiisi, silloin sinun ei tarvitse edes muuttaa sitä, sillä suurin osa markiiseista voidaan moottoroida Somfylla asennuksen jälkeen.

Sinun ei enää tarvitse turvautua vaivalloisiin veiveihin. Sähkökäyttöiset markiisit voidaan avata ja sulkea kaukosäätimellä, älypuhelimella tai tabletilla. Laske markiisit sopivalle korkeudelle muutamassa sekunnissa, jotta saat auringon ja varjon tasapainoon terassillasi.

Somfy tips

Mielenrauhaa ollessasi poissa:
Mielenrauhaa ollessasi poissa:

Tuulianturi saa kaihtimet ja markiisin kelautumaan automaattisesti sisään havaitessaan kovaa tuulta, suojaten järjestelmää vaurioilta.

Lisää mukavuutta:
Lisää mukavuutta:
  • Aurinkoanturi laskee markiisit alas automaattisesti estämään voimakasta auringonpaistetta ja pitämään olohuoneen vilpoisena.
  • Sähkökäyttöisiin markiiseihin voidaan lisätä myös valaisimia, joten voit nauttia illoista pitempään ulkona.